8 Temmuz 2015 Çarşamba

Giovanni'nin Şampuanını Denedim

Herkese merhaba. Bugün sizlerle Giovanni'nin 2 Şampuanı hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Samsun'a gittiğimde Gratisde %50 indirim vardı. Birkaç ürün aldım ve kasa sırasında beklerken bir bayanla tanıştık. Şampuanlardan bahsederken bana bu Şampuanı önerdi saçlarını yumuşacık yaptığını hızlı uzattığını ve mis gibi koktuğunu söyleyince bende 2 minik seyahat boyundan Alıp denemek istedim. 


Ilk şampuan Çay ağacı Özlü üçlü Bakım etkili güçlendirici şampuan. Bu ürünü tüm saç tipleri kullanabiliyor. Ve içerisindeki Çay ağacı özü sayesinde saçı temizlemekle kalmayıp aynı zamanda kafa derisini canlandırarak kepek oluşumunu engelliyor. Ve geriye taptaze fresh bi his bırakıyor. Üründen sonra Çay ağacı Özlü 3 lü Bakım kreminin kullanılmasını öneriyorlar. Fakat ben saç kremi kullanmayı pek sevmediğim Saçı çok hızlı yağlandırdığını ve döktüğünü düşündüğüm için almamıştım dolayısıyla saç kremini kullanmadım. Yinede saçlarımda bıraktığı etki gerçekten bir harika. Saçın uzamasına olan yardımı derinlemesine temizlemesi ve duşda bıraktığı o mis koku( kokuyu tarif etmek gerekirse suyla birleşince mentol gibi nane gibi bir koku oluşuyor) bu sebeplerden dolayı bu Şampuanı çok beğendim indirimde büyük boyundan alacağım hatta belki 2 tane felan alırım yedekli olur 😄



2. Olarak bahsetmek istediğim Giovanni Şampuanı yıpranmış saçlar için olan. Bu Şampuanı kız kardeşimin denemesi için almıştım. Saçları çok ince telli ve uzun olduğu için çok karışıyor ve tararken ister istemez kırılıp yıpranıyor. Bu Yüzden onun için yıpranmış saçlar ürünü Seçtim. Kullandığı süre boyunca Saçları nemlendi ve taramak kolaylaştı. Vaad edildiği gibi ipeksi yumuşaklığına kavuştu. Ayrıca mis gibi kokusundan sanırım bahsetmeme gerek yok. Bu şampuanın da büyük boyunu kız kardeşim için alacağım. 

Umarım yararlı bir post olmuştur ve size biraz olsun fikir verebilmişimdir. Bu firmanın ürünlerini kullananlar ve Yazıyı okuyanlar fikirlerini paylaşırlarsa daha çok kişiye fikir verebilmiş oluruz.

Beni Facebook , instagram ve gfc ile takip etmeyi unutmayın. 
Kucak dolusu sevgiler ❤️

2 yorum:

  1. slm tatlım bloğu hayırlı olsun takibe aldım :) bende beklerim öpüldün :=))

    YanıtlaSil